Trimite
Brânzeturile De la Ferma sunt foarte apreciate în Italia, atât de români, cât și de alte naționalități. Păstrează într-adevar gustul de acasă!
Daniela

Brasoveanu Daniela

Dacă nu ai gustat pânâ acum produsele „De la Ferma“ e timpul să o faci! Dacă ai gustat deja bunătățile, vei ințelege cu siguranță cuvintele de mai jos.

De la Ferma nu e doar o „brânzică“ sau un cașcaval. De la Ferma înseamnă dăruire, (aproape ca o poveste de dragoste) – O echipă de oameni minunați – mereu în mișcare, mereu în pas cu timpul și întotdeauna atenți la dorințele clienților.

Dacă ar trebui să descriu doar în cuvinte „cheie“ ce înseamnă De la Ferma pentru noi, aș spune simplu: calitate, entuziasm, pasiune, seriozitate. Desigur șirul ar putea contiuna.

Diana

Sienerth Diana

De la Ferma, loc de suflet, de unde ies produse cu suflet. Tot timpul încerc ceva nou de la De la Ferma, dar mereu mă întorc la prima dragoste: brânza de burduf! Poate cea mai bună brânză de burduf de la noi.
Horia

Simon Horia

De La Ferma ” un brand ce impune respect prin calitate și consecvență! Un membru de baza în Consilul Director APRIL , mereu pe baricadele luptei de promovare a produsului romanesc autentic. Iși respectă consumatorii prin calitate și siguranța produsului. Un produs de încredere!
Dorin

Cojocaru Dorin

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!