Job disponibil: Specialist Marketing FMCG

Job disponibil: Specialist Marketing FMCG

La ferma cu omenie ne ghidează cinstirea muncii, dragostea pentru animale, respectul pentru natură și semenii noștri. Noi facem produse lactate gustoase, apreciate și premiate, pe care le vindem în toată țara și la nivel internațional. Sloganul nostru este Oameni buni. Brânză bună.

Te invităm să faci parte din echipa noastră din Cluj-Napoca și din Unirea, pentru a contribui la misiunea de a aduce pe masa românilor lactate gustoase, produse în fabrica noastră.

Dacă ni te alături, scopul tău este să contribui la promovarea produselor și brandurilor De la ferma cu omenie și Pachet de acasă atât în rețeaua de magazine partenere, cât și la târguri, evenimente, online și pe alte medii de comunicare.

Acestea ar fi responsabilitățile cele mai importante pe care le vei avea:

☑ Realizarea campaniilor de trade marketing în relatia cu IKA, TT și alți distribuitori.
☑ Organizarea și coordonarea activităților privind participarea la târguri și evenimente.
☑ Gestionarea relațiilor cu furnizorii de materiale publicitare.
☑ Realizarea de concepte creative de campanii de comunicare și branduri noi.
☑ Gestionarea de campanii de marketing realizate de către echipa companiei sau de către agențiile partenere.
☑ Analiza publicurilor țintă, a competiției și a mediului de business.
☑ Participarea la planificarea mixului de marketing și comunicare.

Vei lucra direct cu managerul de marketing, cu alți specialiști de marketing din echipă și cu colaboratori. Vei avea acces ușor la top management, la traininguri și consultanți, care te vor ajuta în dezvoltarea ta și pentru realizarea sarcinior la cel mai bun nivel.

Sediul nostru de unde lucrăm este într-o casă frumoasă din cartierul Gheorgheni (Cluj-Napoca), unde suntem siguri că te vei simți bine alături de noi. Te invităm să ne vizitezi la sediu să-ți faci o părere. Lucrând cu noi vei avea ocazia să faci vizite și la magazinul și ferma din Unirea, unde vei putea cunoaște toată echipa și animalele bine îngrijite și respectate.

Uite câteva secvențe de la Unirea:

                     

Dacă ai studii superioare de specialitate, ai mai lucrat în marketing și comunicare cel puțin 3 ani, ai experiență în domeniul FMCG, ai carnet cat. B și consideri că responsabilitățile menționate anterior nu sunt o noutate pentru tine, trimite-ne un CV pe adresa office@delaferma.com și spune-ne pe scurt de ce ți-ar plăcea să ni te alături și ce te recomandă pentru acest post.

Nu ți se potrivește rolul dar cunoști o persoană potrivită pentru noi?

☑ Oferim un bonus de 500 EUR dacă ne recomanzi persoana care rămâne cu noi după perioada de probă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!