Job disponibil: Marketing Manager

Job disponibil: Marketing Manager

La ferma cu omenie ne ghidează cinstirea muncii, dragostea pentru animale, respectul pentru natură și semenii noștri. Noi facem produse lactate gustoase, apreciate și premiate, pe care le vindem în toată țara și la nivel internațional. Sloganul nostru este Oameni buni. Brânză bună.

Te invităm să faci parte din echipa noastră din Cluj-Napoca și din Unirea, pentru a contribui la misiunea de a aduce pe masa românilor lactate gustoase, produse în fabrica noastră.

Dacă ni te alături, scopul tău este să contribui la dezvoltarea companiei. Rolul tău va fi la nivel strategic, cât te vei implica direct și în planificarea, coordonarea, monitorizarea și îmbunătățirea activităților de marketing.

Acestea ar fi responsabilitățile cele mai importante pe care le vei avea:

☑ Coordonarea și realizarea de studii de piață. 
☑ Elaborarea obiectivelor, strategiei și a mixului de marketing.
☑ Elaborarea și asigurarea realizării planului de marketing.
☑ Stabilirea bugetului de marketing.
☑ Dezvoltarea portofoliului de branduri.
☑ Gestionarea de campanii de marketing realizate de către echipa companiei sau de către agențiile partenere.
☑ Dezvoltarea politicii de CSR.
☑ Gestionarea acțiunilor de CSR.
☑ Managementul acțiunilor de PR.
☑ Dezvoltarea de parteneriate strategice.

Vei lucra direct cu top managementul companiei, vei avea acces la traininguri și consultanți, care te vor ajuta în dezvoltarea ta și pentru realizarea sarcinior la cel mai bun nivel.

Sediul nostru de unde lucrăm este într-o casă frumoasă din cartierul Gheorgheni (Cluj-Napoca), unde suntem siguri că te vei simți bine alături de noi. Te invităm să ne vizitezi la sediu să-ți faci o părere. Lucrând cu noi vei avea ocazia să faci vizite și la magazinul și ferma din Unirea, unde vei putea cunoaște toată echipa și animalele bine îngrijite și respectate.

Uite câteva secvențe de la Unirea:

Dacă ai studii superioare de specialitate, ai mai lucrat în marketing și comunicare cel puțin 5 ani, ai experiență în domeniul FMCG, ai carnet cat. B și consideri că responsabilitățile menționate anterior nu sunt o noutate pentru tine, trimite-ne un CV pe adresa office@delaferma.com și spune-ne pe scurt de ce ți-ar plăcea să ni te alături și ce te recomandă pentru acest post.

Nu ți se potrivește rolul, dar cunoști o persoană potrivită pentru noi?

☑ Oferim un bonus de 500 EUR dacă ne recomanzi persoana care rămâne cu noi după perioada de probă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!