Agraria On Tour la noi la fermă

Agraria On Tour la noi la fermă

Vrem să vă spunem în câteva cuvinte despre 𝗔𝗴𝗿𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗢𝗻 𝗧𝗼𝘂𝗿, evenimentul impresionant care a avut loc săptămâna trecută, în data de 𝟭𝟲 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲, la noi la 𝗳𝗲𝗿𝗺𝗮̆.
Cortul s-a dovedit prea mic pentru numărul mare de fermieri care au participat, acesta fiind un semn bun.
Tema evenimentului a fost ,,𝗦𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝘃𝗮𝗰𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮𝗽𝘁𝗲’’ 🐄. Această initiativă a fost un exemplu al modului în care colaborarea între fermieri poate duce la beneficii pentru consumatori si pentru întreaga comunitate.
Cu un accent puternic pe valorile de omenie și bunăstarea animalelor, am încercat să a arătăm cum 𝗳𝗲𝗿𝗺𝗶𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗶 și 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁̦𝗶 pot să producă produse de calitate.
În cadrul evenimentului, fermierii au avut oportunitatea de a împărtăși experiențe și de a învăța unii de la alții, astfel încât să poată îmbunătăți calitatea și eficiența producției lor.
Este important să încurajăm astfel de inițiative și să sprijinim colaborarea între fermieri. Acest lucru poate duce la o gama mai largă de produse de calitate, disponibile la prețuri mai bune pentru consumatori.
Mulțumim tuturor colaboratorilor care au făcut posibil acest eveniment și mulțumim tuturor participanților! Vă mai așteptăm pe la noi.
𝗖𝘂 𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝗲, 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗲 𝘀𝗮̆ 𝘃𝗮̆ 𝗳𝗶𝗲!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!